Πρόκειται για ένα Ξενοδοχείο του οποίου οι χώροι είναι σχεδιασμένοι στα πρότυπα ενός Γενικού Νοσοκομείου. Βρίσκεται στην Λεττονία και λειτουργεί σχεδόν ένα χρόνο, ανακουφίζοντας κάθε αθενή-πελάτη.

Διαθέτει τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα ιατρικά μηχανήματα και εργαλεία, ενώ οι αρχιτέκτονες που συμμετείχαν στο όλο εγχείρημα υποστήριξαν ότι το έργο τόσο του σχεδιασμού όσο και της υλοποίησης του ξενοδοχείου ήταν ευχάριστο αλλά και απαιτητικό. Η πανέξυπνη ιδέα του επιχειρηματία γεννήθηκε όταν διαπίστωσε ότι στην πόλη που ζει πολύς κόσμος αντιμετώπιζε το φόβο τόσο των Ιατρών όσο και των Νοσοκομείων μ'αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνουν την θεραπεία τους.  Σκοπός του λοιπόν ήταν η ύπαρξη ενός Ξενοδοχείου όπου οι ασθενείς διαμένοντας εκεί θα καταπολεμούσαν κάθε άσχημη ή εφιαλτική εμπειρία που τυχόν απέκτησαν από κάποια επίσκεψη ή νοσηλεία τους σε Νοσοκομείο.Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Οι πρώτοι πελάτες δήλωσαν καταευχαριστημένοι και σήμερα ένα χρόνο μετά την λειτουργία του το Ξενοδοχείο - Νοσοκομείο διαθέτει μια αξιοσέβαστη λίστα αναμονής. Στο Hospitalis Restaurant ο πελάτης θα βρει επαγγελματίες ντυμένους με τις γνήσιες ιατρικές στολές τόσο των νοσοκόμων όσο και των ιατρών και θα απολαύσει τις πιο ιδιαίτερες συνταγές φαρμάκων. Θα έχει την ευκαιρία να φάει με την βοήθεια χειρουργικών λαβών και να κοιμηθεί στο πιο ξεκούραστο "κρεβάτι του πόνου".  Η διατροφή θα είναι προσεγμένη και σε πολλές περιπτώσεις θα θυμίζει κάποιο μέλος τους σώματoς. Σ' αυτο το ξενοδοχείο άλλωστε προέχει η φαντασία και η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών-πελατών.
 
Το ευχαριστό είναι ότι σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε μια πλήρη νοσηλεία, μπαίνετε στον ρόλο του κατά φαντασία ασθενή, φορώντας ακόμα και ζουρλομανδύα και ένα ειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει τη θεραπεία. Θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω όμως μην ξεχνάτε προέχει η υγεία! Ο χώρος είναι φιλικός κι ανοιχτός για τον καθένα ενώ υπάρχει πινακίδα η οποία αναγράφει ότι απαγορεύεται η εισόδος στους... υγιείς!

 

 

{fcomment}

Scroll to top