ΦΩΤΟΔΙΕΓΕΡΣΗ Featured

https://toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/72/97/59/LOGONEW-40-1485941438.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
3145   0   1   0   0   0
  Add Media
LOGONEW.jpg

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Πατρ. Ιωακείμ 3
Τ.κ
14671
Νομός
Αττικής
Περιοχή
Νέα Ερυθραία

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
210 62 51 547, 210 62 54 818
Fax
210 62 54 856
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία
Φωτοδιέγερση ιδρύθηκε το 2001 και είναι εξειδικευμένη στην προώθηση συστημάτων laser, καθιερώνοντας παράλληλα, την εκπαίδευση των γιατρών-χρηστών στην Laser Οδοντιατρική. Η συνεργασία μας με τη Fotona που επί 50 χρόνια κατασκευάζει αποκλειστικά συσκευές laser με δική της έρευνα και τεχνογνωσία, εγγυάται άριστη ποιότητα μηχανημάτων. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Fotona, εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, αξιοπιστία και αντοχή συστημάτων laser.

Fotona Solid-State Laser Systems
Η Fotona γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου οδοντίατρου, κατασκεύασε μηχανήματα εξοπλισμένα με δύο laser (Er:YAG και Nd:YAG), που καλύπτουν όλο το φάσμα των οδοντοστοματολογικών θεραπειών. Με πληθώρα ερευνών και κλινικών εφαρμογών, το Er:YAG/2940nm είναι το laser πρώτης επιλογής για αποκοπή σκληρών ιστών και χειρουργική στόματος, λόγω της μεγαλύτερης απορρόφησής του στο νερό. Η ταχύτητα αποκοπής του Fotona Er:YAG laser, έχει ξεπεράσει εκείνη του τροχού, εξασφαλίζοντας παρασκευή κοιλοτήτων όλων των ομάδων, χωρίς αναισθησία. Επίσης χειρουργική μαλακών ιστών με καθαρό θεραπευτικό πεδίο, χωρίς ανάπτυξη θερμότητας. Το Nd:YAG/1064nm είναι το laser πρώτης επιλογής για μείωση μικροβιακού φορτίου τόσο στους περιοδοντικούς ιστούς όσο και στους ριζικούς σωλήνες. Χρησιμοποιείται επίσης στη χειρουργική στόματος με ικανοποιητική αιμόσταση λόγω της απορρόφησής του στην αιμοσφαιρίνη.

Τα τελευταία βραβευμένα μοντέλα LightWalker®, έχουν αλλάξει ριζικά τις οδοντιατρικές θεραπείες, παρέχοντας ταχύτητα, καλύτερα αποτελέσματα και ικανοποίηση στους ασθενείς και στους γιατρούς, όσο ποτέ πριν.

Υπάρχουν τέσσερα μοντέλα LightWalker

LightWalker ATS –Δύο Laser Er:YAG & Nd:YAG σε ένα μηχάνημα
o Er:YAG 20watt, & Nd:YAG 15watt

LightWalker ST –Er:YAG Laser
o LightWalker ST-E 10Watt
o LightWalker ST-E 12Watt
o LightWalker ST-E 20Watt

Τα Πλεονεκτήματα της Fotona Laser Οδοντιατρικής:
Όλες οι θεραπείες σε σκληρούς και μαλακούς ιστούς
Εξαιρετικά ακριβής αποκοπή σκληρών ιστών
Εύκολες και αποτελεσματικές ενδοδοντικές & περιοδοντικές θεραπείες
Μικρή ή καθόλου αιμορραγία στις χειρουργικές επεμβάσεις, με ταυτόχρονη απολύμανση
Μεγάλη απλότητα στη χρήση με αποθηκευμένες θεραπείες και πρωτόκολλα
Μεγαλύτερη ικανοποίηση και άνεση των ασθενών
Πολλά μοντέλα για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας,
Άριστη εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη από προσωπικό της εταιρείας μας
Όταν επιλέγετε Fotona, επιλέγετε μια εταιρεία που δεσμεύεται για το σχεδιασμό και την κατασκευή, των υψηλότερης απόδοσης - των καλύτερων συστημάτων laser στον κόσμο.

A.R.C Diode Laser
Το 2017 ξεκίνησε η συνεργασία μας με την A.R.C. Πρόκειται για γερμανική εταιρεία, που επί 20 χρόνια κατασκευάζει laser διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων. Για οδοντιατρική χρήση έχει σχεδιάσει και αναπτύξει τα αξιόπιστα, 3ης γενιάς, ισχυρά διοδικά laser FOX, πρακτικά στη χρήση τους και απόλυτα φορητά.

Τα διοδικά laser FOX, είναι τα μοναδικά με δυνατότητα απόλυτου ελέγχου της εξερχόμενης ενέργειας και αποτελεσματική - ταχύτατη αποκοπή μαλακών ιστών. Για καλύτερη ορατότητα στις χειρουργικές σας εφαρμογές, διαθέτουν πράσινη οδηγό ακτίνα.

Με την συνεργασία μας με την A.R.C, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε τη καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε οδοντίατρο που επιθυμεί να ξεκινήσει τη laser οδοντιατρική ή να συμπληρώσει τις laser εφαρμογές του.

Υπάρχουν τρία μοντέλα FOX

FOX – 810nm/8w
FOX – 980nm/12w
FOX – 1064nm/5w

Εφαρμογές FOX:

• Χειρουργική στόματος
• Αισθητική οδοντιατρική
• Εμφυτευματολογία/Περιεμφυτευματίτιδες
• Ενδοδοντία
• Θεραπευτικές εφαρμογές
• Θεραπείες περιοδοντίτιδας χωρίς αντιβιοτικά
• Φωτοθερμική θεραπεία με πρωτόκολλα EmunDo ®

Τα πλεονεκτήματα της EmunDo® ΡΤΤ (Photo Thermal Therapy)

Αντιβακτηριακή δράση
Ανεξάρτητα της αντοχής των μικροβίων και λόγω της άμεσης και αποτελεσματικής καταστροφής τους, δεν αναπτύσσονται ανθεκτικά μικρόβια.
Ήπια θεραπεία
Η ΡΤΤ (Photo Thermal Therapy), καταστρέφει τη μικροβιακή πλάκα και τα μικρόβια σε βαθείς θύλακες, χωρίς τραυματισμό της επιφάνειας της ρίζας και χωρίς τη πρόκληση ευαισθησίας.
Επιλεκτική θεραπεία
Η EmunDo® λειτουργεί επιλεκτικά και εντοπισμένα, καθώς έχει δράση μόνο σε φλεγμονώδεις περιοχές.

Εκπαίδευση
Για την εκπαίδευσή σας, συνεργαζόμαστε με τη Laser & Health Academy και το AALZ, διοργανώνοντας διεθνή σεμινάρια - workshops, με χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης. Οργανώνουμε σεμινάρια - workshops με όλες τις laser εφαρμογές και τη μέθοδο EmunDo® με εισηγητές με σπουδές και εμπειρία στα laser. Παρέχουμε εκπαίδευση στο ιατρείο σας και συνεχή υποστήριξη και αναβάθμιση της laser εκπαίδευσης σας, με νέα πρωτόκολλα και νέες θεραπείες.

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.