ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Featured

https://toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/66/34/18/01-59-1500883341.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
3385   0   9   0   0   0
  Add Media

Πρόσθετες Πληροφορίες

Περιστατικά
Ειδικότητα
Χειρουργός Οδοντίατρος

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Δεληγιάννη 6
Νομός
Αττικής
Περιοχή
Μαρούσι

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
210 80 63 603
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιωάννης Τσιγκρής | Χειρουργός Οδοντίατρος

Αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για ένα χρόνο πραγματοποίησα άσκηση στην γενική χειρουργική στο Τζάνειο νοσοκομείο εκτελώντας πλήθος επεμβάσεων σαν Α χειρούργος και εκπαιδεύτηκα στην τραυματιολογία του προσώπου.

Στην συνέχεια και για μια τριετία παρακολούθησα το πρόγραμμα της γναθοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου αποκομίζοντας βαθειά γνώση στην χειρουργική του στόματος και πολύτιμη εμπειρία.

Τέλος, μετά από σπουδές 2 ετών στο Πανεπιστήμιο Munster της Γερμανίας όπου εκπαιδεύτηκα στην χειρουργική και την προσθετική των εμφυτευμάτων απέκτησα τον ακαδημαϊκό τίτλο του "Master of oral medicine in Implantology" (Master στην εμφυτευματολογία).

Το θέμα της διπλωματικής μου εργασίας ήταν "Sinus augmentation material". Ως εκ τούτου είμαι σε θέση να παρέχω θεραπεία και αποκατάσταση με εμφυτεύματα από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα περιστατικά.

Επίσης, μετά από σχετικές εξετάσεις, έγινα μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Οστεοενσωμάτωσης, της εταιρείας που πιστοποιεί την κατάρτιση και εξειδίκευση των Ελλήνων οδοντιάτρων εμφυτευματολόγων.

Ακόμα είμαι μέλος της Ευρωπαικής Εταρείας Εμφυτευματολόγων (ΕΑΟ). Έχω υπάρξει βασικός ομιλητής-εκπαιδευτής σε σεμινάρια που πραγματοποίησε η εταιρεία 3i Biomend για την ενημέρωση και την άσκηση Ελλήνων οδοντιάτρων στην εμφυτευματολογία.

 

Photos

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.