ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Featured

https://toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/8d/4c/a9/02-86-1476178479.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
5294   0   2   0   0   0
  Add Media

Πρόσθετες Πληροφορίες

Ειδικότητα
Χειρουργός Οδοντίατρος

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Αμφίσσης 54Α
Νομός
Αττικής
Περιοχή
Χολαργός

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
210 65 42 046
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

► Γενική Οδοντιατρική
► Προσθετική
► Ενδοδοντία
► Στοματολογία
► Αισθητική Οδοντιατρική
► Εξακτική
► Λεύκανση δοντιών
► Ακτινογραφία

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1969 και τελείωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου το 1987.

Το 1993 αποφοίτησα από την Οδοντιατρική Σχολή του Victor Babes University of Medicine and Pharmacy, Timisoara-Romania.

Μετά την αναγνώριση μου από το ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ (Δεκέμβριο 1993), το 1994 ανοίγω το δικό μου Οδοντιατρείο το οποίο διατηρώ έως σήμερα στον Χολαργό όπου και διαμένω.

Το 1997 ξεκίνησα το Master μου στην Παθοβιολογία Στόματος-Στοματολογία στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, το οποίο ολοκλήρωσα το 2002.

Μετά την λήψη του (master) συμμετέχω στις δραστηριότητες της Κλινικής της Στοματολογίας καθώς και στην εκπαίδευση των προπτυχιακών & μεταπτυχιακών φοιτητών ως Επιστημονικός Συνεργάτης.

Το 2004 ξεκίνησα το Διδακτορικό μου στο Παθολογικό Τμήμα της Νοσηλευτικής Σχολής Αθηνών με τον Καθηγητή Γ. Σαρόγλου, το οποίο ολοκλήρωσα το 2008. Το θέμα της Διδακτορικής Διατριβής ήταν ο «Σχεδιασμός δικτύου επιτήρησης και παρέμβασης για τα λοιμώδη νοσήματα μέσω της Οδοντιατρικής πράξης» και κατά την διάρκεια της εκπόνησης της έλαβα εκπαίδευση θεωρητική και πρακτική στην Οδοντιατρική Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Από το 1995 είμαι Μέλος της Επιτροπής Πρόληψης του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής. Από το 2003-2012 ήμουν Γενική Γραμματέας της Επιστημονικής Εταιρείας Μεταπτυχιακών Ελλάδος.

Το 2009 ίδρυσα μαζί με τον Γιάννη Κεχρή ιατρό-εντατικολόγο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Υγειονομικών Χολαργού-Παπάγου του οποίου είμαι Γενική Γραμματέας.

Όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας βρίσκομαι σε συνεχή επιμόρφωση προκειμένου να παρέχω σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες στους ασθενείς μου.

Στο πλαίσιο των επιστημονικών μου ενδιαφερόντων παρακολουθώ αυτή τη στιγμή στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το εξ αποστάσεως πρόγραμμα της «Οργάνωσης & Διοίκησης Μονάδων Υγείας».

Photos

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.