ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Featured

https://toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/45/47/13/LOGOtsanakstidis-8-1450787682.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
3719   0   1   0   0   0
  Add Media

Πρόσθετες Πληροφορίες

Περιστατικά
Ειδικότητα
Χειρουργός Οδοντίατρος

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Μητροπόλεως 51
Νομός
Θεσσαλονίκης
Περιοχή
Θεσσαλονίκη

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
2310 23 84 04
Fax
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη στις 26 Μαρτίου 1978.

Σπούδασα με 6ετή φοίτηση στο οδοντιατρικό τμήμα του πανεπιστήμιου Βελιγραδίου από το 1996 μέχρι τα τέλη του 2002 από όπου και αποφοίτησα με βαθμό 7,26 και τίτλο Doctor of Stomatology. Στη συνέχεια αναγνώρισα το πτυχίο μου στην Ελλάδα δίνοντας επιτυχώς 8 μαθήματα.

Έχω μετεκπαιδευτεί στην Αισθητική Όδοντιατρική απο το Ucl Eastman Dental Institution της Αγγλίας. Το συγκεκριμένο ινστιτούτο είναι το μεγαλύτερο οδοντιατρικό κέντρο μετεκπαίδευσης στην Ευρώπη το οποίο σε συνδιασμό με το Eastman Dental Hospital (το μεγαλύτερο Οδοντιατρικό Νοσοκομείο) καθιστά την κλινική εμπειρία των καθηγητών του εξαιρετικά αξιόλογη.

Απο το 2013 έχω εισάγει στο οδοντιατρείο το οδοντιατρικό μικροσκόπιο με το οποίο ασκώ καθημερινά τη μικροσκοπική οδοντιατρική. Είμαι μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης με αριθμο 2930 και διατηρώ το οδοντιατρείο μου στην οδό Μητροπόλεως 51 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από το 2000 είμαι εγγεγραμμένος σε επιστημονικά forums και αρκετές συνδρομητικές οδοντιατρικές ιστοσελίδες παρακολουθώντας από κοντά τα σύγχρονα οδοντιατρικά δρώμενα.

Από το 2005 είμαι αρθρογράφος και επιστημονικός σύμβουλος του συνδρομητικού επιστημονικού οδοντιατρικού περιοδικού .focusondentistry.

Το 2010 με τη βοήθεια του Ορέστη Μόκκα κατασκεύασα την πρώτη στην Ελλάδα οδοντιατρική εφαρμογή για Ιphone με όνομα TheDentist.GR, την οποία και διαθέτω δωρεάν μέσα από το App Store.

To 2011 κατασκεύασα την ιδια εφαρμογή για android Market την οποία επίσης διαθέτω δωρεάν.
Είμαι ιδιοκτήτης και διαχειριστής της ιστοσελίδας www.dental-webinars.com ,η οποία ασχολείται με οδοντιατρικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου.

Απο το 2012 είμαι μέλος της επιστημονικής ομάδας της οδοντιατρικής κοινότητας www.dooox.de. Πρόκειται για μια οδοντιατρική κοινότητα, με έδρα τη Γερμανία, η οποία ασχολείται με τη διαδυκτιακή συνεχή επιμόρφωση περισσότερων απο 135.000 εγγεγραμένων οδοντιάτρων από όλο τον κόσμο.

Από το 2014 αναλαμβάνω την οργάνωση διαδυκτιακών σεμιναρίων του Study Club Ενδομυλικής Αποκατάστασης. Πρόκειται για την πιο ενεργή Ελληνική οδοντιατρική ομάδα εργασίας στην οποία συζητάμε εβδομαδιαία τις σύγχρονες εξελίξεις στην οδοντιατρική.

Την ίδια χρονια συμμετέχω στο πρώτο Bio-Emulation Colloquium στη Σαντορίνη (παγκόσμιο πιστοποιημένο πρόγραμμα αριστείας στην αισθητική οδοντιατρική) και στο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών μαθαίνοντας σύγχρονες τεχνικές στις παρασκευές των όψεων πορσελάνης. Επίσης την ιδια χρονιά συμμετέχω στο 34o Πανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο με ελεύθερη ανακοίνωση και θέμα "Η Μικροσκοπική Οδοντιατρική στην καθημερινή πράξη).

Είμαι παντρεμένος με την Ασπασία Σταυρίδου (Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης) έχω 2 μεγαλύτερα αδέλφια τον Θεόδωρο Τσανακτσίδη (Δικηγόρο) και τον Ευθύμη Τσανακτσίδη (Αρχιτέκτονα) καθώς και 4 ανίψια τον Αρχέλαο,τη Βασιλική,τη Μαρία-Άννα και την Ιωάννα.

Η συνεχής εκπαίδευση αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου.

Photos

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.