ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ Featured

https://toothnew.gr/media/reviews/photos/thumbnail/130x130c/b2/b1/45/5-34-1396524482.jpg
 
0.0
 
0.0 (0)
3362   0   6   0   0   0
  Add Media

Τοποθεσία

Χώρα
Ελλάδα
Διεύθυνση
Δήλου 19
Νομός
Αττικής
Περιοχή
Περιστέρι

Επικοινωνία

Τηλέφωνο
210 57 89 530
E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

► Θεραπεία
► Προσθετική
► Ενδοδοντία
► Αισθητική Οδοντιατρική για Παιδιά & Ενήλικες
► Επίσκεψη κατ' οίκον σε άτομα με ειδικές ανάγκες - ηλικιωμένους
► Νάρθηκες αθλητικοί, βρυγμού, λεύκανσης
► Λεύκανση δοντιών
► Διακοσμητικά δοντιών
► Ψηφιακή ακτινογραφία

 

Ονομάζομαι Μαρία Δημητρακόγιαννη. Γεννήθηκα το 1980 στο Αίγιο, όπου μεγάλωσα και αποφοίτησα απο το 2ο Ενιαίο Λύκειο Αιγίου.

Το 1998 ξεκίνησα την ακαδημα'ι'κή μου φοίτηση στο τμήμα οδοντιατικής - στοματολογίας του Κρατικού Κριμα'ι'κού Ιατρικού Πανεπιστημίου '' Georgiefski '.

Κατα την διάρκεια της εξαετούς μου φοίτησης παράλληλα με τις σπουδές μου, απέκτησα αριστείο στην Ρώσικη γλώσσα - φιλολογία. Παρακολούθησα πληθώρα σεμιναρίων με διακεκριμένους καθηγητές του πανεπιστημίου στην οδοντική προσθετική, θεραπεία και χειρουργική. Την διετία 2002-2003 εξάσκησα την πρακτική μου στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου στο τμήμα της οδοντιατρικής. Το 2004 απεφοίτησα απο την σχολή αποκτώντας τον τίτλο σπουδών Οδοντιάτρου - Στοματολόγου M.D. ( Doctor of medicine ).

To 2006 απέκτησα την αναγνώριση του τίτλου σπουδών μου μέσω εξετάσεων, στην Αθήνα (ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ.).

Έκτοτε διατηρώ δικό μου οδοντιατρείο, όπου ασκώ τη γενική οδοντιατρική, δηλαδή χειρουργική, προσθετική, θεραπεία για παιδία και ενήλικες, αισθητική οδοντιατρική και πρόληψη. Είμαι εγγεγραμμένο μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Αττικής,έχω παρακολουθήσει πολλά οδοντιατρικά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες.

Photos

Map

Swap Start/End

Κριτικές Χρηστών

Δεν υπάρχουν κριτικές χρηστών για αυτή την εγγραφή.